Friss hírek

2023. december 23.06:27

"Ha pénz van a kezemben én azt egyből elköltöm"

Két dolgot biztosan állíthatunk: A bank mellett anyukánk a biztos módszer, ha pénzt kell félretenni, illetve szeretjük költeni a pénzt, főleg ruhákra és cipőkre - az utca emberét kérdeztük arról, milyen ajándékra kellett legutóbb spórolniuk és melyek a legbiztosabb takarékoskodási módszerek.

Miből készül a birsalmasajt?

Karácsonykor sok család asztalára kerül birsalmasajt. Készítéséhez nemcsak a piacon vásárolhatjuk meg az alapanyagot, érdemes a kertbe is ültetni ebből a mutatós növényből, ehhez adunk tanácsokat.

A növényi alapú élelmiszerek általában egészségesebbek egy új kutatás szerint

Számtalan kísérlet és kutatás igazolja a növények egészségmegőrző hatását. A növényi alapú feldolgozott élelmiszerek egészségügyi hatásaitól viszont sok fogyasztó továbbra is tart. A legtöbb ilyen termék a meghatározása szerint ultrafeldolgozott élelmiszernek minősül, a feldolgozott pedig általában nem jelent túl jót egészségügyi szempontból. Az új

Nem lesz állami laborhálózat?

A péntek este kiadott Magyar Közlönyből derült fény arra, hogy a kormány visszavonja a nemzeti orvoslaboratóriumi diagnosztikai laborhálózat kialakításáról szóló tavaly novemberi döntését.