Friss hírek

2024. január 16.18:02

Az európai képviselők nagyon idegesek, hogy az Orbán-kormány megkapta a befagyasztott uniós pénzek egy részét

Jobb- és baloldali pártok közösen tervezik perelni az Európai Bizottságot, amely szerintük túl engedékeny volt Orbánnal. Újabb szintre léptetnék a 7-es cikkely szerinti eljárást is, miközben a jogállamiságért felelős uniós biztos beismerte: nem sikerült a magyar kormányt demokráciára kényszerítenie.

Nagyot drágít a Telekom

A Magyar Telekom ma közleményben jelentette be, hogy március 1-jétől 15 százalékkal emeli a díjait. A társaság eufemisztikusan díjkorrekciónak nevezi az áremelést.

Új kihívói lehetnek a dollárnak a jövőben

Andrew Peel, a Morgan Stanley digitális eszközökért felelős vezetője arra figyelmeztet, hogy a digitális eszközök megítélésében és használatában bekövetkező paradigmaváltás hatással lehet az amerikai dollár vezető szerepére. Az amerikai dollár jelenleg a globális devizatartalékok körülbelül 60 százalékát teszi ki. Peel szerint azonban a digitális e

Szardínia ismeretlen csapatai a Cagliari mögött

Nem a tudatlanság az oka, ha a Cagliarin kívül kapásból esetleg nem tudunk másik csapatot mondani Szardínia szigetéről. A jelenleg is a Serie A-ban szereplő piros-kékeken kívül ugyanis egyetlen másik csapat sem szerepelt még csak az olasz másodosztályban sem a régióból. Ráadásul a Cagliari egyszeres olasz bajnoknak mondhatja magát az 1969-1970-es i

Rekordmeleg lehet csütörtökön

A hét közepén nyugat felől nagyon enyhe léghullámok áramlanak térségünk fölé. Csütörtökön a déli tájakon 17, 18 fok is lehet a délutáni órákban.