Friss hírek

2024. április 2.06:51

Meglódultak a banki díjak

Mától esetenként jókorát emelkedő banki díjakkal szembesülhetünk. Az Azénpéntem.hu saját adatbázisa alapján kiszámolta: a most nyitható egyszerűbb számlák átlagosan közel negyedével kerülnek többe a korábbiaknál. A drágításnak pedig még nincs vége.

Orosz diszkontlánc jön a magyar piacra – mire megy majd a plázastoppal?

A Mere megérezte a háborús szankciókat. Igazi fapados boltokkal veszik fel a harcot a német diszkontláncokkal, most a régiónkra koncentrálnak. Mi történt? Három év alatt 200 üzletet szeretne nyitni az orosz Mere csoport és 700 millió eurós forgalmat elérni. Jelenleg a piac felmérésével és a beszállítói partnerek felkutatásával foglalatoskodnak. Egy

Irány Faro, Alicante vagy Szkíathosz: válaszd ki az év legnagyobb kalandjának helyszínét a repülőtér nyári menetrendjéből!

Március 31-én, a nyári időszámítás kezdetén életbe lépett a budapesti repülőtér új menetrendje, amely a slágerúticélok mellett számos izgalmas újdonságot is kínál mindazoknak, akik tengerparti kikapcsolódásra, vagy épp egy új kultúra felfedezésére vágynak idén nyáron.

Magyar relatív életszínvonal: két évtizede a lejtőn

"Oly hosszú volt a harminchárom év, S oly messze van az én hazám" – szóltak a legendás Omega együttes sorai, mely sorok a véletlen játékának köszönhetően – a balladáétól teljesen eltérő kontextusban – váteszinek bizonyultak. Nagyon hosszú volt az első szabad választás óta eltelt harminchárom (lassan harmincnégy) év, és még mindig nagyon messze van