Friss hírek

2024. május 30.18:10

Az utolsó bohóc emojit is Magyar Péter írja a Megafon posztjai alá hajnalban, de már van mögötte egy láthatatlan csapat

Miközben Magyar Péter az országot járja, Budapesten egy operatív csapat szervezi a Tisza Pártot. A választás után professzionalizálnák a működést, de Magyar megőrizné a mozgalmi jelleget, hogy a jövőben is gyorsan tudjanak reagálni. A politikai döntéseket Magyar hozza, de már hallgat másokra is. Két fontos háttéremberrel is beszéltünk, akik egy sta

Súlyos vitákat vár Szijjártó a NATO-külügyminiszterek pénteki tanácsülésétől

Komoly viták várhatók a NATO informális külügyminiszteri tanácsülésén pénteken Prágában, a háborús hangulat kicsúcsosodására és minden eddiginél őrültebb ötletek támogatására lehet készülni – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Brüsszelben.

Mitől szakad a forint? Viktor előkészítette az elefántölő puskát

Az európai tőzsdék minimális emelkedést mutatnak, az amerikai határidős indexek viszont ismét esnek. Körülbelül egy nap alatt nagyjából egy százalékkal, négy forinttal ment fel az euró ára, amire mostanában ritkán volt példa. Az OTP-re nyomás helyezedik, hogy vonuljon vissza Oroszországból. A Fehér Ház támogatja az atomerő műveket. Lehet, hogy nems

Megvan, mikor indulhatnak a francia katonák Ukrajnába

Franciaország tervezi, hogy katonai kiképzőket küld Ukrajnába, szövetségesek aggályai és Oroszország bírálata ellenére, a közelgő ukrán elnöki látogatás alkalmával. Párizs egy nemzetközi koalíció vezetését célozza meg, kezdetben korlátozott létszámmal, később akár több száz kiképzővel is – írja a Reuters.

Meghekkeli-e Magyar Péter és az ellenzék élőben az állami tévét? Sarokba szorítható-e fideszezéssel Vitézy Dávid?

Csütörtökön este az EP-listavezetők, pénteken este a főpolgármester-jelöltek vitáznak élőben, igaz, utóbbin nem lesz ott Szentkirályi. A vitáknak végre van egy kis tétjük, mindkét helyen szerepel olyan, aki most méretteti meg magát először, de máris 20 százalék körüli támogatottsága van.

Berobbant az új lakáscélú megtakarítás

Átlépte a 100 milliárd forintos határt az OTP Lakástakarék tavaly márciusban elindított, lakáscélú megtakarítási termékére megkötött szerződések értéke. A magánszemélyek mellett a társasházaknak is kiszámítható megoldást kínáló Lakástakarék Prémium negyedére már online szerződnek az ügyfelek.