Friss hírek

2024. szeptember 6.06:42

Magyar Péter árnyékában se felejtsük el, hogy mit akar Lázár János a MÁV-val

Úgy kellett már Lázár Jánosnak Magyar Péter rárepülése a vasútra, mint egy falat kenyér. De érdemes megnézni, mi a mindenkire mutogató, de "most már fejlesztünk ám" duma mögött a valódi koncepció. Ács világa. Sokkal könnyebb egy másik politikussal vitatkozni, mint amikor kőkemény tények és szakmai érvek szakadnak rád és nem marad más, mint a vergőd

Gyengén kezdte a harmadik negyedévet a magyar gazdaság

Az a hatalmas fogyasztási fordulat még mindig várat magára, a bolti forgalom júliusban sem haladta meg az előző havit, a 2021-es havi átlaghoz viszonyítva pedig még mindig visszaesés látható. A rossz hírek nem járnak egyedül, elemző szerint a forint egyik legfontosabb támasza eshet ki a rendszerből.

Gazdag termést adó csodakert lapul Feldebrőn

A hölgy veteményesében nincsen annyi teendő mint egy hagyományosan művelt kertben. Mivel nem bolygatja a talajt, nincsenek kártevők amikkel dolga lenne és locsolnia sem kell.

Viszlát nyár

A hétvégén még sok napsütésben, nyárias időben lehet részünk, majd hétfőtől jelentősen megváltozik az időjárás. Csapadékkal, az ilyenkor szokásoshoz közelítő hőmérsékletekkel megérkezik a koraősz.