Friss hírek

2021. június 2.06:22

Covid-orvos: 12 betegre jutott egy szakápoló

Egy Covid-osztályra novemberben átvezényelt belgyógyász mesélte el nekünk, miként élte meg belülről a járvány legdurvább napjait, miért veszett ki az emberiesség a rendszerből, illetve a terhek enyhülése ellenére miért nem tudnak fellélegezni az egészségügyi dolgozók.

Állami tulajdonba kerül Csányi Sándor bizalmasának fegyver- és ruházati kereskedőcége

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem talált kivetnivalót abban, hogy az Ecsedi Ferenc többségi tulajdonában lévő Milipol Zrt.-t a Honvédelmi Minisztérium egyik érdekeltsége, a Techimpex Kft. vegye meg. Az ügylet részleteiről, egyebek mellett arról, hogy miért váltak meg az eladók az utóbbi éveket rendre masszív árbevétellel és nyereséggel zárt Mili

Neki lehet: ismét egy kislányt zaklatott Joe Biden

Úgy ül ott, mint egy kis hölgy, keresztbe tett lábakkal – e szavakkal „udvarolt” egy általános iskolás korú kislánynak Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke, félbeszakítva beszédét egy amerikai katonai támaszponton. Nem ez az első eset, amikor Biden félreérthető, vagy éppen félreérthetetlen gesztusokat tesz kiskorú lányok felé.

Biztonságos nyarat ígérnek

Kiszivárgó uniós tervek szerint július elseje lehet az a dátum, amikortól az Európai Unió mind a 27 tagállamának el kell fogadnia az európai digitális védettségi igazolványt, és el kell törölnie a beoltottak számára a kötelező karantént az utazások során.