Friss hírek

2022. április 3.07:03

Választás 2022: megvan, mikor közlik az első eredményeket

Először az egyéni, utána a listás, majd a népszavazási szavazólapokat fogják megszámolni, mondta a Nemzeti Választási Iroda elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Nagy Attila közölte, az első eredményeket országosan 10 százalék körüli feldolgozottságnál teszik majd közzé. Mindenkit figyelmeztetett, hogy vigye magával személyi okmányait, és tolla

Bükkmakkot a tányérra!

A bükkfa termése tápláló, egészséges és finom. Mégsem fogyasztjuk, pedig a dióra emlékeztető ízű termésnek lenne helye az élelmiszerboltokban is. Egy német startup ezen kíván most változtatni!

Fucsovics Márton: meg tudjuk nyitni a globális piacot a magyar vállalkozások előtt 

A leghíresebb magyar teniszező nem csak a pályán aktív, kapcsolati hálóját felhasználva beállt egy olyan kezdeményezés mögé, amely a hazai, spothoz kötődő innovációkat segíti külpiacra jutni. Fucsovics Mártonnal beszélgettünk az élsportolók és a magyar cégek kapcsolatáról, valamint az általa szponzorált magyar fejlesztésű teniszpályarendszerekről.

Elkezdődött a választás és a népszavazás - kövesse nálunk élőben!

Megkezdődött a 2022-es országgyűlési választás. Pártokra, képviselőjelöltekre szavaz ma az ország, a rendszerváltás után immár kilencedik alkalommal. Emellett ma tartják négy kérdésben az országos, népszavazást is. Ez az első alkalom, hogy a parlamenti választással egy időben népszavazást is rendeznek. Élő tudósításunk.

Gyors enyhülés jön a jövő héten

A mediterrán ciklon mögött beáramló hideg levegő utánpótlása hétfő reggelre megszűnik. A jövő hét első napjaiban már gyors enyhülésre számíthatunk.