Film-zene-szórakozás

2024. január 6.11:05

Megnősül Jon Bon Jovi jóképű fia

Természetesen nem minden eljegyzésből lesz házasság, de azért az eljegyzési gyűrű előkerülése jól jelzi, melyik hírességeknél van nagy esély arra, hogy a következő évben kimondják a boldogító igent. Szerencsére 2024 sem lesz híján a világsztárok házasságainak.

Az vagy, amit eszel: Az ikerkísérlet – új dokumentumfilm-sorozattal indította az évet a Netflix

Újabb megvilágító erejű dokumentumfilm-sorozat készült, amely összehasonlítja a húsevő és a növényi étrend emberre és környezetre gyakorolt hatásait. Január elseje óta a Netflix kínálatában megtekinthető az Az vagy, amit eszel: Az ikerkísérlet című négyrészes minisorozat. A sorozat alapját egy 2023 novemberében megjelent tanulmány szolgáltatja, ame

Egymást ölik Alain Delon gyerekei a 100 milliárdos vagyonért

Rendőrségi feljelentést tett a húga ellen Alain Delon idősebb fia. Az 59 éves Anthony Delon azzal vádolja a testvérét, a 33 éves Anouchkát, hogy bűnrészes volt a francia filmlegenda elleni bántalmazásban és erőszakban. A báty beadványa szerint Anouchka se neki, se a másik testvérének, a 29 éves Alain-Fabiennek nem mondta el, hogy az apjuk szellemi

Pezsgősdugó a levesben – Interjú dr. Marton G. Zoltánnal, Marton Éva férjével

Zubin Mehtával a rasszizmusról beszélgetett, Manninger Jenő professzorhoz felszaladt kávét inni, ezalatt ellopták La Reginát, a Mercedest, a falklandi háború idején áldást kapott egy repülőgépen. Ki ne maradjon Albert Flórián, mert így teljes a kép, ha dr. Marton G. Zoltánról beszélünk.Szabó Z. Levente írása.

Csepregi Éva: Jubileum+

2024. január 6-án – azaz ma – Csepregi Éva életműkoncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a színpadon eddig eltöltött évtizedeire fog visszaemlékezni.