Film-zene-szórakozás

2024. február 7.11:16

Alföldi a munkaalkoholista – színészportré

Alföldi Róbert gyógyíthatatlan munkaalkoholista. Egyik munkájából a másikba rohan. Azt szokta mondani, hogy neki nincs más. Sokaknak van a család, miegyéb… Ő dolgozik és dolgozik és dolgozik. Időnként káprázik a szemem mi mindent csinál. December közepén őszhajú Liliomként debütált a Budaörsi Latinovits Színházban. Se parókával, se sminkkel esze ág

4 lányából 2 terroristafeleség lett

"Egy hivatalnok hívott fel, hogy az életünk veszélybe kerülhet, ha belépünk az országba" – mesélte az nlc-nek a kétszeres Oscar-jelölt rendező, Kaouther Ben Hania arról, hogy milyen kihívásokkal szembesült, amikor ISIS-terroristák bebörtönzött feleségeivel próbált beszélni. A Négy nővér egy radikális dokumentumfilm egy radikális témáról.

Robert Downey Jr. teljesen új bizniszbe kezd

Az 58 éves amerikai színész – karrierje csúcsaként – pár hét múlva megkaphatja élete első Oscar-díját az Oppenheimerben nyújtott alakításáért. Az elmúlt időszakban azonban nem csak a filmvásznon nyújtott teljesítménye miatt lehetett hallani róla, a színész ugyanis új bizniszbe kezdett.

A szülők befolyása alól a házasság az egyetlen kiút? Kiderül az új török sorozatból: Aranykalitka

Nalan és Szedat élete nem is különbözhetne jobban egymástól, ám egy valamiben mégis közös: mindkettejük életét a szüleik akarják irányítani. Az egyetlen kiutat a házasság jelenti számukra. ám hamarosan rádöbbennek, hogy a két család jóvoltából a közös jövőjük is veszélyben van. Az Aranykalitka című török sorozat minden hétköznap az RTL-n látható 13

Dalfeldolgozásokkal köszöntötték Hobót a Petőfi Zenei Díj Életmű Gáláján a Dunán

A hazai könnyűzenei élet egyik legrangosabb elismerését vette át február 3-án Földes László Hobo a Petőfi Zenei Díj – Életmű Gálán. Az előadóművészt Hobo-dalfeldolgozásokkal, versekkel és személyes történetekkel köszöntötték a zenei és színházi színtér kiválóságai a Duna csatornán látható műsorban.