Friss hírek

2020. május 24.09:16

Még mindig az a három megye a legveszélyeztetettebb Budapest után a járvány szempontjából

Mint ismert négy krónikus beteg meghalt, és 28-cal nőtt, 3741-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon. A koronavirus.gov.hu szerint továbbra is Budapesten (1780 ember) és Pest megyében (525) van a legtöbb fertőzött. Ezt követi Fejér megye (367), Zala megye (245), Komárom-Esztergom megye (236) és Csongrád megye (114

Gaál Noémi nem csak évfordulót ünnepel Tamással

Gaál Noémi élete keveset változott az elmúlt hetekben, nincs olyan nap, hogy ne lenne úton. Vagy az időjárásjelentés forgatására igyekszik, vagy a kisboltjába, illetve szüleit is ő látja el élelemmel. Az ATV időjósa nem unatkozik, és azért időt szán arra, hogy párjával, Tamással az otthonukat csinosítsák.

Real: Münchenből igazolnák le Marcelo utódját

A Bayern München kanadai szélsőjére, Alphonso Daviesre vetett szemet a Real Madrid – írja a spanyol Don Balón című lap. A 19 esztendős villámléptű labdarúgó a 32 éves Marcelo alternatívája, hosszabb távon pedig örököse lehetne.

Változékony idővel indul a jövő hét

A következő napokban is bízhatunk kisebb-nagyobb esőzésekben, emellett változóan felhős lesz az égbolt. A hőmérséklet néhány fokkal elmarad az ilyenkor szokásos értéktől.