Friss hírek

2020. május 26.07:22

Eljegyezte egymást az MKB és a Takarékbank - mire mennek majd együtt?

Két top 10-es magyar bank jelentette be, hogy vizsgálják a fúzió lehetőségét. A két magyar tulajdonú bank külön-külön is rendkívül mozgalmas időszak után áll. Ha sikerül az eltervezett menetrend, a magyar bankpiacon már nemcsak az első (OTP), de a második számú bank is hazai döntésközpontú lehet.

Biztonságra törekedne? Bukhatja a moratóriumot!

Ha valaki most szeretné hosszabb időre fixálni lakáskölcsöne kamatát, de saját bankjánál ez valamilyen nehézségbe ütközik, akkor szóba jöhet még a hitelkiváltás. Ebben az esetben azonban később esetleg hiába szorulna rá, a moratórium lehetősége már elvész.

Már 1392-en regisztráltak a hatósági házi karantént elektronikusan ellenőrző alkalmazásra

Már 1392-en regisztráltak a hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzését szolgáló mobiltelefonos alkalmazásra, az aktív felhasználók száma 910 – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa vasárnap online sajtótájékoztatón. Kiss Róbert rendőr alezredes ismertetése szerint szombaton 1

Délután újabb zivatarok érkeznek

Továbbra is megmarad időjárásunk változékony jellege. Erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk és több alkalommal alakulnak ki záporok, zivatarok.