Friss hírek

2020. június 11.08:10

A panellakások számítanak hosszútávon a legjobb ingatlanbefektetésnek a Duna House elemzése szerint

A panellakások az enyhe negatív árkorrekció ellenére is a legjobb befektetésnek számítanak hosszútávon az ingatlanpiacon, az elmúlt 7 évben megháromszorozták értéküket és még mindig az egyik legnépszerűbb ingatlantípus az otthont keresők között a Duna House elemzése szerint. A társaság közleménye idézi Benedikt Károlyt, a Duna House elemzési vezető

Mi a dél-koreai gazdasági csoda titka?

Hogyan vált Dél-Korea a világ egyik legfejlettebb nemzetévé? Cikkünk azt is körbejárja, hogy mit tanulhat Magyarország a világszinten is kimagaslóan gyors dél-koreai növekedési pályából.

A kényszer nagy úr

A megszokott, hétköznapi életünket fenekestől felforgató pandémia hónapjai érzelmi hullámvasútra ültették a társadalom nagy részét.

NB I: Miért ezt érdemli a Ferencváros? – Rebrov kifakadt

Úgy tűnt, zsebben a három pont a Ferencvárosnak a Paks ellen, de végül csak egyet vitt haza, miután a kiesés ellen küzdő tolnaiak  0–2-es hátrányban, a hosszabbítás perceiben nemcsak szépítettek, de az utolsó pillanatban egyenlítettek is.  A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov nehezményezte, hogy a tabellát vezető zöld-fehéreknek a tö

Keletre szorulnak vissza a zivatarok

Délnyugat felől szárazabb légtömegek érkeznek hazánk fölé, így a Dunántúlon jórészt igazi nyári idővel telik a következő néhány nap. A Duna vonalától keletre azonban továbbra is változékony, zivataros időben lesz részünk.