Friss hírek

2023. április 13.18:12

Bocs, inkább egy fiatalt választottunk

Legtöbbször még csak interjúra sem hívják be az állásra pályázó 50 év felettieket, hiába lennének egyébként ideálisak a munkára. Ez nemcsak az egyének és a munkahelyek, de a társadalom számára is káros, és a tapasztalt karrier-tanácsadó is állítja: az 55 évesnél idősebbek nem béna nyuggerek, hanem valódi, értékes munkaerőpiaci erőforrások.

Lelőhették a farkast - Megszólalt a vadászkamara

A szakkamarai szóvivő szerint a vadásztársadalom ugyanúgy fel van háborodva, mint a civil közvélemény annak a hírnek a kapcsán, amelyről egyelőre nagyon keveset tudni, és még az is bizonytalan, hogy a Svájcból Magyarországra tévedt, jeladós farkast tényleg vadász lőtte-e ki Hidasnémetinél.

Itt vesznek töredékáron újszerű iPhone-t az élelmes magyarok: egyre többen találnak rá az üzletre

Fontos trendváltozást érzékelnek az egyik bevizsgált és felújított okostelefonokat árusító cégnél: az iPhone 13-as termékcsalád iránt idén jelentősen megnőtt a kereslet, és a legnépszerűbb tíz modellből hét készüléket három éven belül dobott piacra az Apple. A legtöbben kiváló vagy újszerű állapotbesorolású telefont választanak, 2023-ban legjobban

Keletre is jut az esőből

Míg csütörtökön főként nyugaton esik az eső, pénteken már a keleti területek sem maradnak ki az öntözésből. Ezeken a tájakon azonban elmarad az eső mennyisége a nyugati megyék csapadékmennyiségétől.