Friss hírek

2023. május 13.18:05

Az utcaseprőnek állt mérnök családkálváriája

Hány tízezernyi véletlen kell ahhoz, hogy két, egymástól nagyon távoli ember élete – jelen esetben az üzemgazdász-mérnök Gáboré és a borsodi cigánysoron megszületett Jázminé – egy ponton összeérjen, sőt összefonódjon? Erre szinte nulla az esély. Mégis megtörtént.

Összeomlott a hitelezés Magyarországon, mihez kezdenek most a legnagyobb vesztesek?

A jelzáloghitelek 45%-át hitelközvetítőknél veszik fel a magyar családok, nem véletlen tehát, hogy ezek a cégek most a lakáshitelezés hatalmas esésének a legnagyobb vesztesei. Már tavaly is csak 2%-kal nőtt a független hitelközvetítők jutalékbevétele Magyarországon (21,0 milliárd forintra), a Portfolio múlt heti Hitelezés 2023 konferenciáján azonba

Leálltak az OTP online szolgáltatásai

Szombat reggelre elérhetetlenné vált a pénzintézet számos online szolgáltatása. A bank arról számolt be, hogy külföldről érkező támadás érte, amit sikeresen hárított.

Alig ismert szabály szedi áldozatait a kedvelt turistaparadicsomban: komoly árat fizet, aki megszegi

Törökország az egyik legnépszerűbb úti cél a magyar utazók körében, hiszen nem csak gyönyörű vidék, de jó ár-érték arányú ország még nekünk, magyaroknak is. Utazás előtt azonban érdemes tisztában lenni pár fontos érdekességgel, ténnyel, sőt, szabállyal, melyet minden látogatónak kötelezően be kell tartania, különben törvényt szeg, és komoly árat fi

Nagelsmann a Tottenhamnek sem kell, a londoniak tovább keresik a megfelelő edzőt

A sajtóban megjelent hírek szerint a Chelsea után egy másik londoni klub, a Tottenham sem kívánja megszerezni a Bayern München korábbi edzőjét, Julian Nagelsmannt. Az észak-londoniaknak egyelőre az edző mellett a sportigazgatói posztra is kell valakit szerezniük, hiszen Fabio Paratici lemondott, miután eltiltását kiterjesztették.