Friss hírek

2023. május 14.07:09

A legjobb arcmasszírozók

Kellemes masszázs, bőrfeszesítés, ráncok, táskák, szem alatti karikák enyhítése - mindenki mást vár az otthonra megvásárolható kozmetikai készülékektől. Íme a kedvenc arcmasszírozóink, amik segíthetnek helyretenni a bőrhibáidat.

Indul a nagy visszaszámlálás: húsz év után leválthatják Erdogant

Két évtized után most látszik először reális esély arra, hogy a törökök leváltsák az aktuális elnöküket, Recep Tayyip Erdogant. Az államfő sajátos gazdasági nézetei és lépései mellett úgy tűnik, egyéb tényezők is az ellenzéki összefogás jelöltjének, Kemal Kilicdaroglunak kedveznek. A valós sikerhez azonban parlamenti többség is kell, erről is dönte

Elcsórják a magyarok a szállodai felszereléseket

A köntöst és a papucsot szinte mindig lenyúlják a magyarok a szállodákból, függetlenül attól, hogy ötcsillagos hotelről vagy egy olcsóbb szállodáról van-e szó. Viszik az illatszereket is, ezért egyre több szálloda már eladásra is kínálja a szállodatermékeket a recepción.

HVG-cikkeket hoztunk Elvitelre - vegye, vigye, hallgassa!

Elvitelre - a podcast, amelyben az adott hét legjobb HVG hetilapos és hvg360-as anyagaiból válogatunk – csak indítsa el a háttérben és hallgassa meg szerzőink legjobb írásait! Ezen a héten egy újabb budapesti fura szerzetet mutatunk be, na meg az orosz harcgépezet összeomlását.