Friss hírek

2023. május 31.07:00

Ingyen pénzt kaphatunk szemünk beszkenneléséért

Tools for Humanity 115 millió dollárt gyűjtött a Worldcoin nevű projekt számára, melynek célja egy globális személyazonosság- és pénzügyi hálózat létrehozása. Ezt úgy kívánják elérni, hogy ingyen kriptovalutát adnak azoknak, akik hajlandóak egy írisz-szkennelő folyamatot elvégezni.

Elszállt minden remény, elmarad a pedagógusok bérének rendezése?

Egymillió ápoló vagy másfélmillió pedagógus bérköltségének megfelelő kiadáscsökkentést kell végrehajtania jövőre az Európai Unió 14 tagállamának, köztük Magyarországnak is. Brüsszel új, 2024-től életbelépő költségvetési szabályát élesen bírálta az Európai Szakszervezeti Szövetség. Az érdekvédők szerint újabb megszorítások helyett magasabb bérekre v

Miért dalolnak a madarak? Olvassa és hallgassa!

Íme, a napkelte kórus leggyakoribb részvevői. A természetben élő madarakat a különböző erősségű napfény ébreszti fel. Talán ezt ők éppen olyan áldott dolognak érzik, mint azok az emberek, akik reggel elektronikus zörejek helyett madárdalra ébredhetnek.

Miközben Orbán tűzszünetről szónokol, Rogán államtitkára Ukrajna NATO-tagságát támogató egyeztetésen vett részt

A bukaresti kilencek nemzetbiztonsági tanácsadóinak varsói találkozóján a felek egyhangúan kijelentették, hogy készek támogatni Ukrajnát ameddig csak szükséges, és azt is hangsúlyozták, hogy Ukrajna győzelme nagy fontossággal bír Európa egészének biztonságára és stabilitására nézve.

Már ma bejelenthetik, hogy Pinezits Máté vezetésével kísérli meg a visszajutást a Honvéd – Sportal-információ

Van élet az élvonalbeli búcsú után is Kispesten, sőt most zajlik csak igazán. Legalábbis erre utalnak Kun Gergely szavai: a Bp. Honvéd ügyvezetője a klubportálnak nyilatkozott hosszabban, igaz, azt nem árulta el, hogy ki lesz az új vezetőedző. A Sportál ugyanakkor tudni véli, hogy a Honvéd már ma bejelentheti, hogy az eddig az U19-es csapatot irány