Friss hírek

2023. május 30.18:12

Amerikai elemző: Ukrajna hatalmas hibát követett el, most Moszkvához került a kezdeményezés

Harcászati és hadműveleti szinten is javult az orosz haderő teljesítménye Ukrajnában, az orosz hadsereg ismét magához ragadta kezdeményezést a háborúban– állapítja meg friss elemzésében Daniel Davis, az amerikai hadsereg nyugalmazott alezredese, most a Defense Priorities vezető elemzője. Davis az írásban hevesen kritizálta az ukrán haderőt, amiért

Keményen beszólt az EP-nek Varga Judit Brüsszelben

Az Európai Parlament azért kívánja megakadályozni, hogy a 2024 második félévében Magyarország töltse be az uniós tanácsi elnökséget, mert az intézmény baloldali többségének nem tetszik Magyarország békepárti álláspontja - jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben kedden.

Varga Dénes először beszélt nyilvánosan arról, hogy tavaly hererákot diagnosztizáltak nála

Az FTC-Telekom csapatkapitánya, az olimpiai bajnok, vb-és Eb-aranyérmes vízilabdázó, Varga Dénes a VLV-nek adott interjújában mesélt arról, hogy 2022 elején hererákot diagnosztizáltak nála. Egy műtétet követően egy hónapot hagyott csak ki, utókezelésre sem volt szükség esetében. Arról is beszélt, hogy meddig tervez játszani ilyen magas szinten.

Mutatjuk, mikor érkezik némi enyhülés

Péntekig lényeges változás nem várható időjárásunkban, majd egy gyenge hidegfront vonul át hazánk felett. Hatására néhány fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés.