Friss hírek

2023. július 19.18:01

Januárban csökkenhet a rezsi

A világpiaci árak várható alakulása 2024 elején lehetővé teheti a tarifák csökkentését, néhány hónappal az önkormányzati és európai parlamenti választás előtt, véli az Erste olaj- és gázelemzője.

Megvan a nagy brüsszeli alku, ami a magyar vétófegyvert próbálja hatástalanítani

Megállapodtak az Európai Parlament főbb politikai csoportjainak képviselői kedd éjjel abban, hogy kezdeményezik egy alkotmányozó nemzetgyűlés összehívását, amely az uniós alapszerződésekbe nyúlna bele azt célozva például, hogy kivegyék a vétófegyvert többek között Magyarország kezéből. Nagy kérdés egyelőre, hogy az EP kezdeményezése hova vezet, mer

Veszélyben Európa legnagyobb rovara, pedig a megmentése pofonegyszerű

Élőhelyeinek drasztikus megfogyatkozásával az utóbbi időben a szarvasbogár egyedszáma is jelentősen csökkent, így besorolódott a fenyegetett élőlények táborába. Magyarországon mind a nagy, mind a kis szarvasbogár hivatalosan védelem alatt áll, de mi, közösen ennél jóval többet tehetünk e lenyűgöző rovar megmentése érdekében.

Az Alcaraz-Djokovic döntő alatt chipset evő Brad Pittnek már rég nem ellensége a telített szénhidrát

Carlos Alcaraz és Novak Djokovic szenzációs wimbledoni döntője volt a hétvége legfőbb sporteseménye. A meccsen rengeteg híresség tette tiszteletét személyesen, közülük is kiemelkedett Brad Pitt és az ő elképesztő kisugárzása. Na, meg az, ahogyan chipset evett, miközben előtte történelmet írt két, a füvön teniszütővel rohangáló fickó.