Friss hírek

2023. augusztus 22.06:48

Gyanúsított az egyik leggazdagabb magyar apja

A Jellinek Dániel milliárdos üzletember érdekeltségében álló Indotek Csoport két vállalata is fiktív számlákat fogadott be a Fuzik Zsolt-féle számlagyártól. Az egyik céget Jellinek 72 éves apja vezette, aki gyanúsított lett.

Rengett a föld Magyarországon

Hétfő este 19 óra 40 perckor újabb 2,5-ös magnitúdójú utórengés követte a hétvégi Szarvas környéki földrengéseket - közölte a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma az MTI-vel.

Adósságválság kapujában fenyegetnek rontással a nagy hitelminősítők

Meglepetésre leminősítette az Egyesült Államokat az egyik nagy hitelminősítő, és a világ legerősebb gazdaságában mintegy 70 bankra is hasonló lépés várhat. A Fitch Ratings húzása ismét felélesztette a vitát a hitelminősítők által végzett szakmai munka minőségéről, és eleve arról, hogy az elmúlt bő évtized globális válságaiban fontos szerepet játszó

10+1 belföldi őszi úti cél, ahol igazi kikapcsolódás vár

Ha úgy érzed, eljött az idő, hogy pihenj és kiélvezd a legszebb magyarországi helyszínek adottságait, van ötletünk arra, milyen belföldi úti célokon érdemes eltöltened néhány napot. Íme a tippjeink, ha borozós vagy túrázós kikapcsolódásra vágysz, esetleg feledhetetlen családi programot keresel ősszel.