Friss hírek

2023. december 2.06:49

A sejtalapú húskészítmények betiltását szorgalmazzák Floridában

Tyler Sirois, a floridai képviselőház republikánus képviselője olyan törvényjavaslattal állt elő, amely betiltaná a sejtalapú húskészítmények értékesítését, előállítását és birtoklását Florida államban. A törvényjavaslat pénzbírsággal vagy bezárással büntetné a szabályszegőket. Amennyiben elfogadják, a tiltás jövő júliustól léphet hatályba. A flori

Az egészséges ételek automatikusan fenntarthatók is?

Sokan szeretnék az étrendjüket úgy alakítani, hogy egészség, illetve környezeti fenntarthatóság szempontjából is vállalható legyen. Egy kutatásból kiderült, hogy hajlamosak vagyunk ezt a két fogalmat összemosni, pedig nem feltétlenül esnek egybe.

Michelisz: Ez kicsit olyan, mint a drog, hogy kell

Kevesebbet érne Michelisz Norbert második bajnoki címe, mint az első? Valóban zsákutcában kötött ki a túraautózás csúcskategóriája, vagy csak mi látjuk rosszul? Többek között ezeket a kérdéseket is tisztázta a Vezessnek nyilatkozva a ralival is kacérkodó Michelisz, aki azt is elárulta, mit remél a folytatástól.

Óriási tévhit, hogy boldognak lenni a normális állapot: hatalmas önáltatásban élnek a magyarok

Mindannyian akarjuk a boldogságot, mindannyian törekszünk rá: még a Dalai Láma is azt mondta: Az élet értelme a boldogság keresése. Hogy mit is jelent maga a fogalom, nehéz kérdés, feltehetően mindenkinek mást. A Pénzcentrumon útjára indítottuk immár 3. alkalommal a Nagy Boldogságkutatásunkat, hogy kiderítsük, hol élnek az országon belül a legboldo

Tata bámulatos látnivalói a fotós szemével

Sorozatunkban hazai tájak, városok rejtett kincseit tárjuk fel az erre-arra fotósblog segítségével. Most bemutatjuk Tata izgalmas, gyerekek által kedvelt műbarlangjait, a csodás Angolkertet, és az ismert Esterházy-kastély mellett kevésbé ismert második Esterházy-kastélyt is, ami szintén Tatán található.