Friss hírek

2023. december 18.06:41

Jó hírt kapott Orbán Viktor – csak nem onnan, ahonnan szerette volna

Két országot is megelőzött Magyarország novemberben az európai országok közül az inflációs rangsorban. Mivel azonban a duó egyike sem tagja az Európai Uniónak (EU) – se Izland, se Szerbia –, ez egyúttal azt is jelenti, hogy hiába volt a januári 25,7 százalékkal szemben novemberben már csak 7,9 százalék a hazai éves fogyasztóiár-index, az a 27 tagot

Magabiztosan nyert Vucic pártja

Az előzetes eredmények szerint a Szerb Haladó Párt (SNS) a szavazatok 46,5 százalékát szerezte meg az előrehozott parlamenti választásokon, ami azt jelenti, hogy meglesz az abszolút többsége az országos parlamentben - közölte Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök, a párt tagja  vasárnap késő este.

Datolyaszilva: Most a legjobb

Tudta, hogy a datolyaszilva nem a betakarítás után hozza a legjobb formáját? Kell neki utóérlelés, mostanra viszont már csodás élénk narancssárga színben pompázik és mézédes.

Magyar Guinness-rekord született egykezes felhúzásban

Arany-Tóth Levente egyetlen perc leforgása alatt huszonöt alkalommal hajtott végre szabályos egykezes felhúzást, ezzel pedig bekerült a Guinness-rekordok Könyvébe. A 18 éves vegán testépítő harmadik alkalommal futott neki a rekorddöntésnek, és sikerrel teljesítette is a kitűzött célt. Levente az élő bizonyíték arra, hogy a növényi étrend is tökélet

Szintet léptek a csalók, bárki áldozatul eshet

A karácsonyi ajándékvásárlási lázra a csalók is igen erőteljesen rámozdultak. Nem csak email, hanem SMS útján is szórják a becsali linkeket. Mára már (mint az látszik képünkön is) az sem igaz, hogy leleplezők a helyesírási hibák és a tört magyarság. Kihasználják, hogy sok az online rendelés, így a megcélzott épp várhat is egy csomagot.