Friss hírek

2024. április 21.18:26

A német kormány becsapja Európát

Berlin és Peking újbóli összebarátkozásának szélesebb körű geopolitikai következményei vannak. Miközben a világban a biztonságpolitikai eszkaláció időszakát éljük, a német kormánynak ki kellene néznie a vállalati lobbik buborékjából. Káncz Csaba jegyzete.

Jöhet a négynapos munkahét a magyar munkahelyeken: van, ahol már küszöbön a döntés?

A Telekom bár megpróbálta, a kevésbé optimális tapasztalatai miatt egyelőre nem vezette be véglegesen a négynapos munkahetet hazai irodáiban a munkavállalóinak. Most hamarosan a PwC próbálkozik majd ugyanezzel, és hisznek is abban, hogy a projekt sikeres lesz. De mire kell figyelnünk olyankor, ha a cégünk úgy dönt, hogy mi is így dolgozunk?

Miért nő látványosan a különbség a Szeged és a Veszprém között?

36–27-re nyerte meg a Veszprém a Szeged elleni legutóbbi bajnoki rangadót, ezzel Momir Ilics csapata matematikailag is biztosította első helyét az alapszakaszban, ami pályaelőnyt jelent majd a bajnoki döntőben. Az eredmény talán nem is mutatja igazán, mekkora volt a különbség a két gigász között, így nagyon nehéz elképzelni, hogy a Szeged újra mél

Marad a változékony időjárás

Hasonló időjárású napok követik egymást a jövő héten, bár a napot is látjuk majd, mellette záporokra és zivatarokra is készülnünk kell.