Friss hírek

2024. április 22.06:22

Kereseténél nagyobb lett a nyugdíja? Igen, lehetséges!

Olvasónk aggódva írt, hogy talán számítási hiba lehet, mert az előzetesen megállapított nyugdíja nagyobb lett annál, mint amennyi a keresete volt. Az Azénpénzem.hu számításai szerint, ha nem is gyakran, de ez is előfordulhat. Mutatjuk a részleteket.

Jubilál a Casio karóra részlege

Félévszázados fennállását ünnepli a japán márka, a Casio karóra gyártó részlege. A közismert márka töretlen népszerűségnek örvend Európában is. Az „ős-Casio” Az első saját márkás karóra egy Casiotron QW02-10 típusú karóra volt, amelynél a Casio számológépeinek eredeti LSI-technológiáját alkalmazták. Ez a típus 1974 novemberében jelent meg. A teljes

"Ki merem mondani, hogy megloptak bennünket" – megszólaltak a szekszárdi kórházból kirúgott takarítók

Az állami közbeszerzéseket sorra nyerő céghez került a szekszárdi kórház takarítási biznisze januárban, és nem sokkal később öt takarítót is indoklás nélkül kirúgtak. A Házon kívülnek nyilatkozó két érintett szerint azért, mert felemelték a hangjukat egyebek közt amiatt, hogy nem fizetik rendesen a túlórákat. A Hadházy Ákos által a "takarítás Mészá

Esküdtválogatás és nyilvános önégetés után elkezdődik Donald Trump első büntető pere

Hétfőn zaklatott napja lesz a volt elnöknek, mert egyszerre két tárgyaláson kellene megjelennie, tetejébe az ügyészség kétli, hogy a korábban benyújtott perbiztosítási kötvénye egyáltalán érvényes-e. A drámaiságot növeli, hogy pénteken egy személy halálos önégetést követett el a bíróság előtt.

Cseh Laci nehezen veszi rá magát a sportolásra

Úszópályafutása befejezése óta felszaladt néhány kiló Cseh Lászlóra. A visszavonult sportoló bevallotta, ritkán veszi rá magát a sportolásra, a kislányával viszont nagyon sokat sétál, a kikapcsolódást pedig továbbra is a horgászat jelenti a számára.

A hét elején újra csökkenhet a hőmérséklet

A hét első felében több ciklon is érinti térségünket, amelynek következtében néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, és csapadékra is számítanunk kell az ország több pontján. Aztán lassan elkezdjük közelíteni az ilyenkor szokásos értékeket.