Friss hírek

2024. július 20.18:32

"Itt zöldebb a fű" – életöröm a gyermekonkológián

Arról beszélgettünk az Érintettek Egyesület két szakemberével, mivel keresik a leggyakrabban őket, hogyan bírják el a feladattal járó terheket, illetve miért látni annyi mosolygó gyereket a gyermekonkológiai osztályok folyosóin.

Megpofozta Puzsér Róbertet a PestiSrácok propagandistája, akit gyanúsítottként hallgatott ki a BRFK

Tettlegességig fajult Puzsér Róbert Spirit FM-es műsorvezető és Ábrahám Róbert, a PestiSrácok nevű kormányközeli revolverlap egyik munkatársának hosszú ideje tartó konfliktusa. A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a PS propagandistáját a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folyó nyomozásban.

Visszatér a Pan Am - de nem egészen úgy

Egy év múlva ismét a levegőbe emelkedik a Pan Am légitársaság gépe. A több mint három évtizeddel ezelőtt  csődbement társaság egy igazán különleges, luxusutazással tér vissza a piacra - kérdés, hogy meddig.

Aki a tanítványaival végigverte Európát – Luis de la Fuente

Nem sokan hittek benne kinevezésekor, ő azonban biztos volt a dolgában. Leginkább azért, mert közelről látta csapatának tagjait felnőni, és jól tudta, micsoda képességek lakoznak bennük. Azt persze ki is kellett hozni belőlük, és hogy sikerült, az egyértelműen a bikaviadalokért, Rómáért és Julio Iglesiasért rajongó Luis de la Fuente érdeme. Aki min