Friss hírek

2024. július 23.06:45

Az agrártárca is ellenzi Lázárék kastélybizniszét

Nagy Istvánék jelezték is Lázár Jánoséknak, hogy nem értenek egyet a szarvasi kastély és környezetének privatizációjával. Az ökoturisztikai létesítményt az elmúlt egy évtizedben négyszázezren látogatták meg, a Körös-Maros Nemzeti Park már több mint egymilliárd forintot költött rá.

Dull Szabolcs: Szakmaiatlan, aki Magyar Pétertől tartva nem írja meg a politikus és pártjának ügyeit

A Media1 vendége volt hétfőn reggel Dull Szabolcs újságíró, a Telex volt főszerkesztője, aki idén év elején távozott a laptól. Főleg Magyar Péter és a Tisza Párt a médiához fűződő viszonyáról beszélgettünk. Az is szóba került, hogy több lap mintha nem merne beszámolni Magyar egyes ügyeiről.

Anyagi csődöt hozhat az idős, ápolásra szoruló hozzátartozó

Számtalan sebből vérzik az otthoni idősápolás helyzete Magyarországon – állapították meg kutatók. A piac minden szegmensét áthatják az informális kapcsolatok. Az Azénpénzem vizsgálata szerint pedig az árak általában átláthatatlanok, vagy pokoli magasak.

Kézilabdázóból lett olimpikon az öttusázó Guzi Blanka

A párizsi nyári olimpia előtt sajtótájékoztatót tartott a Dvtk Miskolcon, a Stadionban, amelyen a klub öttusázója, Guzi Blanka az idáig vezető útjáról, az játékok előtti utolsó simításokról és céljairól beszélt. A Diósgyőr ötkarikás indulója mellett edzője Kállai Ákos, dr. Világi Péter a klub kommunikációs igazgatója és Szabó Tamás a Dvtk Se főtitk