Friss hírek

2024. szeptember 13.06:44

"Orbán Viktor belecsapott a lecsóba, a héjaországok azóta bojkottszerűségben vannak"

A soros uniós elnökségről beszélgetett Győri Enikő fideszes EP-képviselő és Kovács Zoltán, az elnökség operatív lebonyolításáért felelős kormánybiztos. Kiderült, hogy a németek megölik Schengent, az USA és Kína sem szűzlányok gyülekezete, Strasbourgban pedig mindenki feni a kését Orbánra.

„A Magyar Péter-jelenség tényleg változást hozhat” – Interjú Szent-Iványi Istvánnal

A magyar-EU viszony elmérgesedése miatt a Magyarországgal kapcsolatos döntésekben már „politikai elem” is van, ezért azonban a magyar kormány „keményen megdolgozott” - jelentette ki Szent-Iványi István külpolitikai szakértő a lapcsoportunk, a Klasszis Média műsorában, a Klasszis Podcastban.  Szerinte a Magyar Péter-jelenség „rendkívül poz

Jó hír a lakásvásárlóknak: többet lehet alkudni

Egyre több adat lát napvilágot arról, hogy megállt az ingatlanpiac élénkülése. Az adásvételek számának év eleji növekedése megtorpant, a forgalom nyáron már elmaradt a tavaszitól, ennek köszönhetően bővült az alku lehetősége, sőt ezen a téren rekordok is születtek.

Két vármegyében megszűnik, a további 17 vármegyében és a fővárosban fennmarad a tűzgyújtási tilalom

Korábban az egész országot érintő kánikula miatt a hatóságok Magyarország teljes területén tűzgyújtási tilalmat rendeltek el. Azonban 2024. szeptember 11-től Győr-Moson-Sopron és Veszprém vármegyékben visszavonják a tűzgyújtási tilalmat. A többi vármegyében és Budapesten továbbra is tűzveszélyes időszak van érvényben.

Egyhavi csapadék zúdulhat a nyakunkba

Viharos széllel nyugat felől mediterrán ciklon érkezik, amelyből főként a nyugati országrészben akár több mint egyhavi csapadékmennyiség zúdulhat le a következő napokban. A hőmérséklet jócskán az átlagos alá esik.