Friss hírek

2024. szeptember 14.18:11

Kiszivárgott: megkaphatta a várva várt engedélyt Ukrajna

Az orosz külügyminisztérium állítása szerint a Nyugat döntést hozott Ukrajna felfegyverzéséről nagy hatótávolságú rakétákkal, amelyekkel Oroszország területét is támadhatnák. Ezt az információt Szergej Rabkov orosz külügyminiszter-helyettes osztotta meg a TASZSZ hírügynökséggel szombaton.

Kész: magyarokat is behívhatnak katonának

Visszaállíthatják Szerbiában a kötelező sorkatonai szolgálatot, az erről szóló jóváhagyást Aleksandar Vucic szerb elnök már alá is írta, de a kormánynak is jóvá kell hagynia. Így a Vajdaságban élő magyarok is zubbonyt húzhatnak, még ha csak 75 napra is.

Rosta hibátlanul tért vissza a BL-be Davisszal

Három új edző győztes debütálására és a kapusok éjszakájára hívta fel a figyelmet a Bajnokok Ligája honlapja, ami nekünk azért különösen érdekes, mert a magyar kézilabdázók mindhárom esetben a győztes oldalon harcoltak. Legeredményesebb honfitársunknak, Fazekas Gergőnek viszont nem sok öröme volt a végeredményben.

Lassan szabadulunk a ciklon szorításából

Csak a jövő héten kezd el felszakadozni a felhőzet, ezzel együtt a hőmérséklet is emelkedni kezd. A hét vége felé visszatér az ilyenkor szokásos, kellemesen meleg idő, aminek értékéből az élénk szél von le egy kicsit.