Friss hírek

2024. október 22.06:42

Olyan hajszállal nyertek az EU-pártiak Moldovában, hogy azt a Kreml a saját győzelmének is elkönyvelheti

Az elnökválasztáson a vártnál kisebb előnnyel várja a második fordulót az EU-párti államfő, akivel szemben az oroszok emberének tekintett jelölt eséllyel folytathatja a kampányt. Az ezzel egy időben tartott EU-tagságról szóló népszavazás sem adott elég lendületet a chișinăui vezetésnek. Az elnök szavazatvásárlással vádolja az oroszpártiakat, és az

Milliók élete válna nehezebbé, ha Kamala Harris elbukik - mutatjuk, miért!

Amerikát évtizedek óta emlegetik egy nagy olvasztótégelyként, amelyben megfér egymás mellett sok nemzetiség és kisebbség. Az elnökválasztás során ennek fényében nem meglepő, hogy az ő helyzetük is kulcstéma lesz, így cikksorozatunk legújabb részében azt szedtük össze, hogy mire számíthatnak a kisebbségek a lehetséges elnökök alatt.

FoxPost néven megy tovább a Packeta és FoxPost egyesített cége

A Packeta és FoxPost egyesülésével új néven folytatja működését a legnagyobb csomagátvételi pont hálózat Magyarországon. A változások célja a szolgáltatások színvonalának megőrzése, miközben a két cég közötti szinergiák kiaknázása zajlik.

Sinkó Ottó: a túl nagy béremelés öngyilkos stratégia

Magyarország gazdasági teljesítménye elmarad a régiós országokétól, miután az EU-transzferek gyakorlatilag leálltak, és a keletre fókuszáló stratégia nem bizonyul hatékonynak – mondta Sinkó Ottó, a Videoton társ-vezérigazgatója a Portfolio-nak adott interjújában. Rámutatott, hogy a munkaerőpiac és a humántőke állapota, valamint a bérpolitika problé

Enyhülnek a csípős hajnalok

Kissé enyhébb és nedvesebb levegő áramlik térségünkbe, amelynek hatására az ország nagy részén megszűnnek az éjszakai fagyok.