Friss hírek

2024. október 26.06:37

Hogyan készüljünk a kisbabára?

A legideálisabb a kismamának a 30. hét környékén részt venni szülésfelkészítő tanfolyamon, illetve beszélgetni a gyermekágyról - mondta el a Spirit FM Az életért című műsorában Bartos Rita diplomás szülésznő, a Czeizel Intézet szülésfelkészítő specialistája. Elmondta, hogy a szülés beindulásának különböző szakaszai vannak, amire érdemes rákészülni.

Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

A 2024-es amerikai elnökválasztás sorsdöntő pillanatnak ígérkezik az Európai Unió és a közép- és kelet-európai (KKE) régió számára. Donald Trump esetleges visszatérése a Fehér Házba aggodalmakat és vitákat váltott ki az Európára gyakorolt gazdasági következményekről. Több elemzés is azt mutatja, hogy egyértelműen káros lenne a republikánus jelölt m

"Szóltam a pénztárosnak, nem tudott vele mit kezdeni" - sokaknál tele a lakás a palackokkal, a MOHU szerint a boltosnak segítenie kell

"Hogy miért kellett ezt kitalálni?"; "miért nem vezették be előbb?"- A visszaváltási rendszernél kevés megosztóbb téma van a hétköznapokban, ahogy ez videónkból is kiderül. A vásárlók véleménye mellett a MOHU szóvivőjét és a CBA kommunikációs igazgatóját kérdeztük a betétdíjas rendszer jelenlegi helyzetéről.

Kirándulóidő egész hétvégén

Bár párásan, ködösen indulnak a reggelek, később kisüt a nap, s igazi kirándulóidő várható. A hőmérséklet az ilyenkor szokásosnál pár fokkal magasabb lesz, így tényleg érdemes a szabadba menni.