Friss hírek

2023. május 27.18:19

Nem találták meg Suhajda Szilárdot, befejezik a keresését

Suhajda Szilárd az első olyan magyar hegymászó szeretett volna lenni, aki oxigénpalack és serpák nélkül jut fel a Föld legmagasabb csúcsára, a 8848 méter magas Mount Everestre. Csütörtökön érkeztek az első olyan hírek, amik azt sejtették, hogy valami baj történt, végül a keresésére indult mentőcsapat nem találta meg a hegyen, befejezték a keresését

Fordul a kamatciklus a világban?

Az előző időszak masszív kamatemelései után a fejlett gazdaságokban tetőzött vagy hamarosan tetőzik a szigorítási ciklus, a piacok már a várható kamatcsökkentésekre fókuszálnak.

A vb alatt gúnyolták, most aranyat érő gólokat lő

A katari vébén sokáig csak az elrontott ziccereivel szolgáltatott témát, hogy aztán a hollandok ellen ő juttassa Argentínát a négy közé az utolsó tizenegyessel. A világbajnokság megnyerése pedig hatalmas energiákat szabadított fel Lautaro Martínezben, aki idén két döntőbe is eljutott az Interrel.

Mi lesz veled, Békéscsaba? Mi lesz veled, Dorog?

Két patinás, nagy múltú futballklub veszítette el másodosztályú tagságát a mögöttünk hagyott hétvégén. Az – egy ideig biztosan – utolsó 20 csapatos NB II két biztos kiesője a Békéscsaba és a Dorog, és amíg egyik számára szép kihívásnak ígérkezik az azonnali visszajutás, a másik számára az felnőttcsapat létezése is veszélybe került.