Friss hírek

2023. október 23.18:39

Feladják az oroszok Avgyijivka bekerítését, az EU is növeli Ukrajna támogatásának mértékét - Híreink az orosz-ukrán háborúról hétfőn

Az ISW információi szerint az elmúlt hetek sikertelen próbálkozásai és hatalmas veszteségei után Oroszország fel fog hagyni a donyecki Avdijivka város bekerítésére tett kísérletekkel. Az EU újabb 1,6 milliárd Euros támogatáscsomagot utalt át Kijevnek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

Meghalt Sebestyén-Ádám Csilla

A női kosárlabda NB I-ben szereplő UNI Győr a Facebook-oldalán jelentette be, hogy hosszú küzdelem után vasárnap elhunyt Sebestyén-Ádám Csilla, akadémiája edzője és erőnléti edzője.

Nem táncolhat többet "Papu" Gómez

A FIFA a múlt héten kétéves eltiltást szabott ki az argentin válogatottal világbajnoki címet nyert Alejandro "Papu" Gómezre doppingvétség miatt. A 35 éves labdarúgó tavaly novemberben még a Sevilla FC játékosaként produkált pozitív doppingtesztet. A közelmúltban a spanyol klubot elhagyva szerződött a Monzához, az eltiltást azonban nem kerülhette el

Melegrekorddal zárult a hét

Sorban a kilencedik hőmérsékleti rekordot hozta a vasárnap, a szokatlanul meleg idő inkább nyárias hangulatot kölcsönzött az elmúlt pár napnak.