Friss hírek

2024. február 16.06:51

Aktivisták rántották le a leplet a kacsatenyésztés borzalmairól

A kacsatenyésztés árnyoldalát, kegyetlen gyakorlatait leplezte le egy yorkshire-i telepen vizsgálódó állatvédelmi szervezet, az Animal Justice Project. A kacsák jelentős része szenved ott valamilyen – a nem megfelelő körülmények miatt kialakult – betegségtől. A vágás előtti befogás során pedig különös brutalitással bánnak az állatokkal, a nyakuknál

Árcsökkenéssel is éledezik a lakáspiac

Januárban folytatódott a lakáspiac ébredezése. A tavaly év eleji mélyponthoz képest nagyot nőtt az adásvételek száma, de még messze elmarad a két évvel ezelőttihez képest. A hirdetők közül sokan csökkentették áraikat, nőtt az átlagos értékesítési idő is. Az átlagárak vegyesen alakultak: volt, ahol csökkentek, volt, ahol nőttek.

Hat egyszerű tipp, hogy ne húzzák le az internetes csalók

Milliárdokkal károsítják meg a kiberbűnözők a magyar bankszámla-tulajdonosokat is. Szakértők szerint 3 milliárd forintot csalnak ki negyedévente az internetes bűnözők gyanútlan emberektől Magyarországon. A Bank360.hu szakértői összeszedték a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket betartva védekezhetünk a csalások ellen. Annyit elárulhatunk, hogy óvak

Mesebeli dombház magasodik Kaposdadán

Eredetileg lombházat szerettek volna építeni, de a környéken nem találtak erre alkalmas fát, így a domb adottságait vették figyelembe.

Kapunk néhány hűvösebb napot a jövő héten

Vasárnaptól az átvonuló hidegfront hatására néhány fokkal hűvösebb levegő érkezik fölénk. A jövő hét első napjaiban az ország nagy részén már 10 fok alatt marad a csúcshőmérséklet.