Friss hírek

2024. február 23.06:30

Melyik pártcsalád fogadná a Fideszt?

Két potenciális pártcsalád is van, amelyhez csatlakozhatna a Fidesz az Európai Parlamentben. Az egyik elég természetesen illik politikájukhoz, a másik kevésbé, és több pártnak is problémája lenne a Fidesz csatlakozásával. Csakhogy Orbánék éppen a bonyolultabb megoldást favorizálják. 

Rohamoznak az orosz csapatok Robotinénél, szankciókkal készül Amerika - Híreink az ukrán frontról pénteken

Nagy erőkkel támadja az orosz haderő a Zaporizzsja megyében található Robotine falut, az orosz katonák be is törtek a település központjába. Amerika újabb szankciókkal készül Oroszország ellen, megtorolva Alekszej Navalnij ellenzéki politikus halálát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

Zsuzsó ingyen vetített klubokban, magától tanult mindent, ma a világ számos táján csodálják műveit

Piciben kezdte, autodidakta művészként, hét év alatt akkora projektjei lettek, amikhez már Magyarország sem elég nagy. Ausztráliában él, Las Vegasi és Dubaji munkái miatt folyton úton van. A belvárosban mégis sikerült elcsípnünk a Punnany Massif egykori vizuálosát, Susan Kostit.

Az orosz GDP köszöni, jól van – van értelme így a szankcióknak?

2024. február 24-én lesz két éve, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, amire válaszul a Nyugat addig példátlan szankciókat vetett ki az agresszorra. Az Európai Unió immáron a tizenharmadik szankciós csomagot hagyja jóvá, Vlagyimir Putyin azonban mégsem tért jobb belátásra, miközben az európai politikában is erősödik a szankcióellenesség. Noha a GP

Ne reménykedjünk, hogy hazatérnek az Ausztriában dolgozók

A számok, a hosszú idősorok alapján nyoma sincs annak, hogy az Ausztriában dolgozó vagy letelepedett magyarok haza akarnának térni. Ehelyett inkább újabb és újabb rekordok dőlnek, de így van ez sok más ország állampolgárai esetében is. A Covid is csak ideiglenesen akasztotta meg ezt a történelmi léptékű folyamatot.