Friss hírek

2024. március 21.06:35

Hol kapom a legtöbb kamatot?

Az elmúlt hónapokban nagyot zuhantak a lakossági állampapírok kamatai, ennek ellenére még mindig az állam fizeti a legtöbbet a pénzünkre. Fel-felbukkannak még banki akciók, de ezek a többség számára nem elérhetőek, és nem biztos, hogy emiatt számlavezető bankot váltanának az ügyfelek.

Masszív támadás alatt Kijev, Szumi térségét is bombázzák az oroszok - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Súlyos rakétatámadást indított hajnalban Kijev ellen az orosz haderő, egyelőre meg nem erősített hírek szerint hiperszonikus rakétákat is használtak. A károkról még nincs összesítés, az akció vélhetően bosszú volt a Belgorodot ért betörések miatt. Közben arról is érkeznek hírek, hogy Szumi megyében mintegy 20 település került tűz alá. Cikkünk folya

Bod Péter Ákos: A tengerszállítás biztonsága, költsége – és a magyar ipar szerkezeti rizikói

A Szuezi-csatornát elkerülő hajók késői beérkezése bizonyára komoly mértékben visszafogta az ipari kibocsátást, és csak reménykedni lehet, hogy a gyengécske tavalyi év és a szintén halovány évkezdet után e két fő ágazat erőre kap. Az egész magyar gazdasági teljesítményre kihat az, ami a kulcsiparágakkal történik.

"Magyarországon majdnem mindennel lehet viccelni" – átalakulóban van a stand up Gaál Dániel szerint

Kívülről nézve a Showder Klub okozta lelkesedés a stand-up iránt kifújni látszik. Gaál Dániel humorista szerint azonban csak átalakulóban van a műfaj, amely egyre inkább kezd visszatalálni az underground gyökereihez. A humorban pedig egyre többet engedhetnek meg maguknak a hazai előadók, szemben mondjuk amerikai kollégáikkal. Interjú.