Friss hírek

2024. március 21.17:59

Ha bankkártyád van, az a legnagyobb kockázat

Mayer Gellért Levente nem titkolja, hogy amit ő csinál, azt nem lehet jól csinálni, ha nem épülsz be egy kicsit az alvilágba is. Tizennégy évesen kapta az első számítógépét, és kezdett hekkerkedni, majd lett belőle etikus hekker. Öt éve foglalkozik profi szinten banki csalások elleni védelemmel, egyéni vállalkozóként segíti a klienseit, akik többny

Háborúra készül az EU – súlyos döntések jöhetnek a brüsszeli csúcson

Az uniós tagországok jelentősen megnövelnék az Ukrajnának szánt pénzügyi és katonai támogatást, valamint saját védelmi költéseiket. Kimondva-kimondatlanul attól tartanak ugyanis, hogy Vlagyimir Putyin nem áll majd meg Ukrajnánál, Donald Trump hatalomra kerülése esetén pedig Washington magára hagyná Európát.

Ebben a két magyar városban még mindig sok covidos beteg lehet: 5 helyen is emelkedést mértek

A 11. héten a szennyvizek SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja országos átlag tekintetében további csökkenést mutat - írja az NNGYK friss tájékoztatója. Tendencia tekintetében a vizsgált városok közül enyhe emelkedés tapasztalható Békéscsabán, Miskolcon, Salgótarjánban, Szekszárdon és Szombathelyen.

20 fok is lehet a hét legmelegebb napján

A következő két napban tovább melegszik időjárásunk, szombaton akár 20 fok feletti hőmérséklet is lehet. Vasárnap egy hidegfront hatására hűvösebb időszak veszi kezdetét.