Friss hírek

2024. március 27.18:22

Magyar Péter sietett a HírTV tudósítójának segítségére – látva a népharagot, a stábot később rendőrök kísérték

Magyar Péter kedd esti budapesti tömegrendezvényén a demonstrálók folyamatos skandálása többször is belefojtotta a szót a HírTV helyszíni riporterébe, ezért személyesen a Talpra magyar alapítója, Magyar Péter sietett a televíziós stáb segítségére, majd adott is egy rövid nyilatkozatot. A HírTV munkatársait később több rendőr kísérte el a helyszínrő

Miért támadta meg Oroszországot az Iszlám Állam? - Súlyos válságban Putyin rendszere

A Moszkva melletti Crocus City Hall koncerthelyszín elleni terrortámadás nem derült égből a villámcsapásként következett be. A Kreml valószínűleg azért hessegette el az amerikai hírszerzés figyelmeztetéseit a "szélsőségesek" közelgő támadásáról, hogy ezzel egy kapóra jövő bűnbakra háríthassa a felelősséget, amikor a támadás bekövetkezik.

Kész vége, az MHB bekebelezte a Fundamentát

Lezárult a Fundamenta eladása, a cég döntő többsége az MBH Bank tulajdonába került – jelentette be a hitelintézet. A vétel révén a bank 480 ezer ügyféllel, 530 milliárd forint hitel- és 570 milliárd forint betétállománnyal gyarapszik.

Rebrov megcsinálta: a fiatal ukrán csapat is Eb-résztvevő

Ukrajna a tegnap esti győzelmével sorozatban a negyedik Európa-bajnokságra jutott ki, ami figyelembe véve a körülményeket, nehezen mondható magától értetődőnek. Ráadásul egy nagyon bátor és fiatal csapattal jutottak ki a németországi tornára, a kispadon Szerhij Rebrovval, az elnöki székben pedig immár Andrij Sevcsenkóval.