Friss hírek

2024. április 20.19:27

Még a spanyol turisták is Magyar Péterrel akartak egy szelfit a Széll Kálmán téren

Elkezdődött az ajánlások gyűjtése Budapesten és az egész országban a június 9-i választásra. A Tisza Párt alelnöke kezet fogott Szentkirályi Alexandrával, Márki-Zay Péterrel és Vitézy Dáviddal, Karácsony a Havanna-lakótelepen indította a napot. Győrben Borkai Zsolt aktivistáit feltartóztatta a rendőrség.

Putyin kiadta a Nyugat elleni szövetség miatt az utasításokat, kezdődhet a tánc

Vlagyimir Putyin elnök utasítására az orosz kormánynak javaslatokat kell előterjesztenie a gabonakereskedelem megkönnyítésére, célzottan India és Kína felé, valamint további támogatásokat kell kidolgoznia a hazai gazdálkodók számára, beleértve a finanszírozást és az üzemanyagellátás biztosítását.

Több mint 1,5 millió magyarra vár a földi pokol a következő hetekben: van megoldás, de drága

A tavasz megérkezésével több millió allergiás magyar élete lesz nehezebb, akik nem tudnak felhőtlenül örülni a jó időnek. Nekik tavasztól egészen télig folyton más és más allergén növényeket kell kikerülniük, ami szinte lehetetlen. Moric Krisztina allergológus főorvos lapunknak elmondta: tavasszal rosszabb lehet az allergiásoknak, mint az őszi szez

Teljesen új focilabdát fejlesztett egy magyar páros

A Tigre labda kisebb, könnyebb, kevesebbet pattan, mint az U6–U8-as korosztályoknál használt 3-as méretű labda. Az éles teszten a gyerekek aktív játékideje egy perccel nőtt, amikor a Tigrét használták. Ennyit számít, hogy a labda a testméretükhöz és az életkori igényeikhez igazodik, illetve mások a tulajdonságai.