Friss hírek

2024. május 2.18:11

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat!

"A NATO átlépte a vörös vonalat!" – ezzel a címmel tett ki Facebook-oldalára rövid videót Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A bejelentkezés elsősorban a NATO által előkészített, 100 milliárd dolláros, Ukrajnának szánt támogatási csomagról szólt, melyet a katonai szövetség a következő 5 évre tervez elosztani.

Vigyázzon, aki ide utazna! Sok magyar fertőződött meg: fő tünet a láz, fejfájás, hidegrázás

A héten egy tömeges, közösségi gastroenteritis-járványt jelentettek - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK). Egy Somogy vármegyei általános iskolában 2024. április 10-től kezdődően hányás, hasmenés tünetekkel 216 fő exponáltból (187 tanuló, 29 fő dolgozó) összesen 82 fő (81 tanuló és egy dolgozó) betegedett meg, kórhá

Jó híre buktatta le az ingatlanügynököt

A négy megyében is dolgozó ingatlanközvetítő évente alig négy-öt számlát állított ki. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerint ennek életszerűségét alaposan megkérdőjelezte, hogy a férfi igen jó szakember hírében állt. Végül az ügynök összesen 28 millió forintot fizetett be az állam költségvetésébe.

390 forint alatt az euró, nekünk is befűthet a texasi forróság

A részvénypiacok tétováznak, a Molnak azonban jót tehet szektortársai kedvező eredménye. A forint erősödését a dollár számlájára írják, a földgáz ára pedig gyanúsan az amerikai légkondi-szezon kezdetén indult meg. Óriási gyorsjelentés-dömping érkezett, mitől szakad a bitcoin?