Friss hírek

2024. május 15.06:45

Térképen nézheti meg, hova ment el kampányolni eddig az országban Orbán, Magyar és Dobrev

Túl vagyunk az ötvennapos kampányidőszak felén. Orbán Viktor titokban járja az országot, kerüli az ellenzéki városokat és csak a békére gondol. Magyar Péter a legerősebb fideszes fellegváraktól sem ijedt meg, Dobrev Klára a nagyvárosokra fókuszál, Deutsch Tamás eddig alig hagyta el Budapestet.

Milliókat bukott, pedig csak használt ruhát akart eladni

Egy hölgy 20 ezer forintért adott volna el egy használt ruhát. A remélt vevő gyorsan jelentkezett, de a történet nem úgy zajlott, ahogy az eladó remélte. Végül futhatott 4,6 millió forintja után. Mint hangsúlyozta: a vele történt csalási típusra korábban sohasem hívták fel a figyelmét.

Óriási lehetőséget kaptak a magyarok eladósodott tömegei: akár 6,4 milliót faraghatnak tartozásukból

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) április végén közzétett, korábban általunk is ismertetett adatai alapján 2023-ban mind számban, mind összegben jelentősen visszaesett a hitelkiváltások mennyisége, miközben az erre a célra felvett átlagos hitelösszeg is jelentős mértékben csökkent 2022-höz viszonyítva. Mindebben semmi meglepő nincsen, hiszen a

Ukrán adathalász akadt horogra

Vádat emelt az ügyészség egy, az internetes hirdetőket megkárosító ukrán férfival szemben, aki az adathalászattal megszerzett bankkártyaadatokkal debreceni bankautomatákból vette fel a megtévesztett sértettek pénzét. A hajdú-bihari főügyészség vádiratának a lényege szerint az ukrán férfi 2022 februárjában költözött a családjával Csehországba, ahol

"Gyengének és gyengéd nőnek lenni nem ugyanazt jelenti" - Ornella Mari fotói

"Én csak őszintén szeretnék beszélni az érzéseimről és segíteni embereknek azzal, hogy nincsenek egyedül" – vallja a részben olasz származású Ornella Mari, aki azt szeretné elérni kirívó és szexualitással töltött képeivel, hogy az emberek nyíltabban beszéljenek a párkapcsolat vagy a szexualitás árnyoldalairól. Interjú és fotóalbum.

Munka vagy hivatás?

Nem mindegy, hogy mit dolgozik valaki, hiszen ha valamit nem szívesen csinál, akkor az egészsége bánja.

A változás szele legyint meg minket

Egyre mozgalmasabbá válik az időjárás, bár szerdán még csak az előszelét fogjuk érezni. Délutántól már több helyen is előfordulhat zápor, zivatar, dél felől pedig némi magasszintű felhőzet is érkezik.