Friss hírek

2024. május 15.18:27

Az agrárgazdaságok ötöde már eltűnt, de nincs vége

A KSH 2023-as agrárfelmérésének adatai szerint 3 év alatt 45 ezer agrárgazdaság szűnt meg, ami 19 százalékos csökkenés. Az AgroFeeling felmérés mostani adatai szerint ez a jelenség tovább folytatódhat. A korábbinál sokkal többen számoltak ugyanis be negatívabb tapasztalatokról.

Duplán kapott ki Orbán Viktor az RTL-től

Kedd után ma, szerdán is pert vesztett Orbán Viktor miniszterelnök a Fővárosi Törvényszéken az RTL online szerkesztősége ellen, tudta meg a Media1. A miniszterelnök 24 óra alatt 3 bírósági pert vesztett el a Markó utcában, 9 nap leforgása alatt már 5-öt.

Bielsa meghívott egy félprofi játékost az uruguayi válogatott keretébe

Megszokhattuk már, hogy Marcelo Bielsa bátran szembemegy a megszokott normákkal, de az argentin edzőzseni legutóbb alighanem még a munkásságát jól ismerők számára is meglepetést okozott. Az uruguayi válogatottat irányító szakember a következő felkészülési mérkőzésre ugyanis egy félprofi futballistát is meghívott a nagyobb csapatok játékosainak távo

A hétvége előtt romlik el az idő

Csütörtök estétől kezdődően egy front halad át hazánk felett, ezért a hét utolsó munkanapján több csapadékra kell számítani, de szombatra ismét kisüt a nap, így a hosszú hétvége időjárása kedvez a szabadtéri programoknak.