Friss hírek

2024. június 26.06:34

Egy vagyont bukik, aki ezt benézi: önként sétál csapdába rengeteg magyar lakásvásárló 2024-ben

A túlárazott albérletek és a millió feletti négyzetméteráron kínált eladó lakások között böngészve találkozhatunk egy-egy alacsonyabb árú ajánlattal is. Ezekben a hirdetésekben olyan kulcsszavak hangzanak el például, mint az önkormányzati bérleti jog vagy az örökbérlet. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyire szürke zónásak a fél áron gazdát cser

Megint állampapírba önti pénzét a lakosság

Május végén meghaladta a korábban célként kitűzött 11 ezer milliárd forintot a lakossági állampapírok állománya. Öt hónap alatt 949 milliárd forinttal hízott az állomány. Júniustól feltámadt az érdeklődés az újraszabott MÁP Plusz iránt, igaz, az eddigi egyéves papírba fektetett pénzek is ide jönnek.

Sorsfordító küzdelemre készül a Közel-Kelet renegát hatalma – Egy helikopterszerencsétlenség hozhat döntő változást a térségben?

Iránban június 28-án rendezik meg a kényszerű elnökválasztást, miután a korábbi elnök helikoptere rossz időjárási körülmények között egy hegyoldalnak csapódott. Ebrahim Raiszi halála teljesen felforgatta az országot, mivel eredetileg csak egy év múlva rendezték volna meg a szavazást, amelyet utódlási válság és rekordmagas érdektelenség övez egyszer

Több hullámban érkeznek a zivatarok

Nyugat felől egy hidegörvény sodródik hazánk fölé, amelynek hatására a következő pár napban megnövekszik a záporok, zivatarok előfordulása. A hét végére viszont megnyugszik az időjárás.