Tech hírek

2024. január 20.15:38

Lépj be az Ai mobilok korszakába a Samsung Galaxy S24 szériával!

A Samsung bemutatja a Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra készülékeit, amelyek a Galaxy AI[iii],[iv] segítségével új mobilélményeket teremtenek. A Galaxy S széria történetében új korszak kezdődik, amely megváltoztathatja a mobileszközök használati lehetőségeit. A mesterséges intelligencia szinte minden területen gazdagítja a Galaxy S24 soro

Szörnyetegek márpedig léteznek, és a ChatGPT segíti őket

 Rossz hírünk van: a különösség völgyének felénk eső oldalán olyan szörnyeteg mászik felfelé – azaz felénk –, amellyel nem biztos, hogy szívesen találkoznánk egy elhagyatott kiborggyártó üzem alkonyi fényben úszó összeszerelőcsarnokában. Sirivel, Alexával, Bixbyvel és a Google asszisztensével már egy évtizede beszélgetünk, holott ezek a "személyek"

"Véletlenül" lebuktatta a Microsoft, hogy jön a Quake 6

A napokban a Microsoft jó hírrel szolgált a Quake franchise rajongói számára. A cég ugyanis egyik új - elvileg másról szóló - videójában "véletlenül" lebuktatta, hogy - több mint másfél évtized szünet után - már készül a legendás játéksorozat egy újabb, sorban hatodik darabja.

Mire jó a hó?

A hó hideg, kényelmetlen, balesetveszélyes, megnehezíti a közlekedést, sőt meg is lehet fagyni benne. Miért siratják mégis sokan a téli hótakarót?

Több mint 15 százalékkal drágulnak a Yettel szolgáltatásai (is)

Az éves inflációkövető díjkorrekció következtében a lakossági és kisvállalkozói számlás tarifa havidíjakban 15,3%-os mértékű emelkedést tapasztalhatnak a Yettel ügyfelei. A havidíjon felüli percdíjak és SMS díjak változatlanok maradnak és a lakossági előfizetések esetén a kiegészítő adatjegyek ára sem változik. A Yettel lakossági és kisvállalkozói

A díjátadó gálán vallotta be a japán írónő, hogy ChatGPT-vel írta a győztes regénye egy részét

Egy japán írónő azután vallotta be, hogy ChatGPT segítségével írta meg legújabb regényének körülbelül 5 százalékát, hogy megnyerte az ország egyik legrangosabb irodalmi kitüntetését, az Akutagawa-díjat. Rie Kudan a köszönőbeszédében részletesen taglalta, miért és hogyan alkalmazta a mesterséges intelligenciát legújabb regényében.