Friss hírek

2024. szeptember 20.18:29

Korábban ügynökmúltja miatt vált ismertté a Lévai Anikót az újságírói kérdésektől védő Lehel László

Az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója próbálta "védeni" kollégánk kérdéseitől a miniszterelnök feleségét. Lehel László ügynökmúltja 2017-ben került nyilvánosságra, amit ő el is ismert. Ezután átmenetileg lemondott, de egy hónap múlva visszatért, és azóta is aktívan ott van a kormánynál jól pozicionált szervezet élén.

Pontosan kijelölte az orosz vezető, milyen területeket akar elvenni Lengyelországtól

Oroszországban nem talált kedvező fogadtatásra a lengyel kormány azon felvetése, mely szerint a Krímet 20 évig ENSZ-mandátum alá kéne helyezni, majd népszavazást kéne kiírni a sorsáról. Leonyid Ivlev befolyásos orosz parlamenti képviselő, nyugalmazott tábornok most hasonló sorsot szán Lengyelország második világháború után megszerzett területeinek.

Drágult a 95-ös benzin, de holnap sem lesz nyugtunk

Ma és holnap is emelkedés várható az üzemanyagárakban. Mutatjuk: ennyiért tankolhatsz a hétvégén. Mi történt? Bruttó 4 forinttal emelkedik a 95-ös benzin nagykereskedelmi ára. Mi következik ebből? Az emelés várhatóan a kutak áraiban is látható lesz. Szombaton pedig tovább emelkedhet a benzin kiskereskedelmi ára. A héten a gázolaj beszerzési ára már

Elmarasztalta a Nemzeti Választási Bizottság a PécsMa hírportált a vasárnapi időközi választások előtt – a lap fellebbezni készül

Körömi Attilának adott igazat 14:0 arányban, azaz egyhangúlag az NVB abban az eljárásban, amit a független képviselőjelölt kezdeményezett a pécsi városházához tartozó PécsMa / Pécsi Kommunikációs Központ Kft. ellen. A lap fellebbezést nyújt be a Kúrián, mivel szerintük megalapozatlan a határozat.