Friss hírek

2023. június 20.07:17

Alaposan beszólt Puzsér Tóth Gabinak

Petőfi zenei díjat kapott Tóth Gabi az „Év női előadója” kategóriában. Puzsér Róbert publicista nem rejtette véka alá a véleményét a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában, ahol úgy fogalmazott, Tóth Gabi ezt a díjat a politikai hűségéért kapta meg.

A céklalé számtalan egészségügyi előnye

A céklalé az elmúlt néhány évben nagy népszerűségnek örvendett a sportolók körében, mivel azt állították, hogy jótékony hatással van az állóképességre és az eneriga raktározásra is. De vajon tudományosan alátámaszthatók ezeket az állítások?

Úgy ajánlják az oroszoknak a magyarországi letelepedést, mintha állami program lenne rá

Az orosz nyelvű interneten egyre több magyarországi letelepedési lehetőséget reklámozó üzleti ajánlat jelenik meg, miközben hivatalos állami program erre nem létezik. A jövedelemszerzési célú engedélyek megszerzése teljesen legális, de újabb és újabb különös programok jelennek meg, amelyeket inkább már kínaiaknak reklámoznak, és úgy festik le ezeke

Partiztunk a Mercedes vadiúj kombijában

Nem kellett egy métert sem gurulnia a Mercedes-Benz E-osztály megújult kombi változatának ahhoz, hogy meg tudjon lepni bennünket. Nemcsak Magyarországot tekintve, de világviszonylatban is az elsők között foghattuk meg és ülhettünk az autóba, még a hivatalos premier előtt.