Friss hírek

2023. július 21.06:41

Miért támadja Ukrajna Bahmut térségét, ha nincs stratégiai jelentősége a városnak? – Itt van öt lehetséges magyarázat

Bár már a nyári offenzíva kezdetén is voltak próbálkozások Ukrajna részéről, hogy előrehaladást érjen el Bahmut térségében, az erőfeszítések az elmúlt hetekben felerősödtek, miközben a déli területeken alábbhagyott az orosz állások elleni szárazföldi támadások intenzitása. Kijev most jelenleg három területen próbálja meg áttörni az orosz védvonalak

Alma méretű szamóca?

Az amerikai vásárlóknak feltűnhetett, hogy az utóbbi időben hatalmas szamócákat találnak a boltok polcain, melyek már szinte egy kisebb alma méreteivel vetekszenek.

Miért váltott Nick Kyrgios növényi étrendre?

Nick Kyrgiost nem kell bemutatni a teniszrajongóknak: az ausztrál sportoló az utóbbi években a világ legjobbjai közé küzdötte fel magát. Bár pozitív eredményeiről rendkívül sok hír születik, növényi alapú étrendjéről már kevesebb szó esik. Pedig a teniszcsillag nyíltan vállalja és büszke rá, hogy nem eszik szárazföldi állatokat. A fenegyereknek tar

Nevezzük gyilkosnak az autóval embert ölőket?

Repkednek a különféle ötletek arról, hogyan kellene rendet rakni az utakon, a gyilkosozás az egyik. Közlekedési ügyekben tapasztalt ügyvéddel vesszük végig a lehetséges jogszabály-módosításokat a száguldozók autójának elvételétől a bírságok megduplázásáig. A cikk végén te is szavazhatsz.

Több nap szünetet tart a hőség

Fokozatosan mérséklődik a meleg, legkésőbb a déli tájakon szűnik meg a kánikula. Vasárnapig kitart a változékony, záporokkal, zivatarokkal tarkított idő. A hét utolsó napjától nyugalmasabb időjárás várható, a jövő hét elején újabb melegedéssel.