Friss hírek

2023. október 6.17:52

Kinevette az Európai Bizottság alelnöke Orbán Viktort és Elon Muskot a médiaszabadságról szóló törvény ellen írt megjegyzéseik miatt

A magyar miniszterelnök és a milliárdos amerikai üzletember diktatórikusnak tartja azt a jogszabályt, amely a tömegtájékoztatás szabadságát garantálná az Európai Unióban. Vera Jourová uniós biztos kérdésére viszont eddig egyikük sem mondta el, hogy konkrétan mi bajuk van az új törvény szövegével.

Amerikai beavatkozás a választásokba, lépett a magyar hatóság

A baloldalhoz juttatott amerikai pénzek ügyében elrendelt nyomozásban vizsgálja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az egykori CIA-elemző magyar ellenzéket leleplező nyilatkozatát – tudta meg a Magyar Nemzet. Larry C. Johnson hetekkel ezelőtt azt állította, hogy az Egyesült Államok külügyminisztériuma beavatkozott a magyar választásokba.

Kukában végzi az 1996-os atomegyezmény

Az orosz parlament alsóházának tanácsa következő ülésén megvitatja az átfogó atomcsendegyezmény ratifikációjának visszavonását  - közölte Vjacseszlav Vologyin házelnök pénteken a Telegramon. Az 1996-os egyezmény sosem lépett életbe, mert 9 ország azóta sem ratifikálta. 

Az alkoholista futballzseni, akihez képest Vinnie Jones ministránsfiú

Robin Friday az a labdarúgó, akihez képest George Best vagy Vinnie Jones ministránsfiú. Négy, profi labdarúgóként eltöltött év elég volt ahhoz, hogy Readingben az ezredforduló játékosának válasszák. Úgy élt, ahogy futballozott: extravagánsan, felháborítóan és zseniálisan. Senkivel és semmivel nem törődött: ivott, drogozott, és ha olyan kedve volt,