Friss hírek

2024. március 24.18:22

Hamarosan sorbanállás nélkül fizethetünk a boltokban

Az amerikai pénzügyi infrastruktúra-szolgáltató platform, a Stripe új területen terjeszkedik, forradalmasítva a kiskereskedelmi fizetéseket. A Stripe bejelentette az Amazonnal fennálló partnerségének bővítését. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy a fintech óriás kezelje a fizetéseket azon kiskereskedők számára Ausztráliában és Kanadában, akik az Amazon

A legkiszolgáltatottabb helyzetben levő ukrajnai menekültek a magyar ajkúak, akiknek az élete nem lett sokkal jobb a kárpátaljai extrém szegregációnál

Az ukrajnai háború elől menekülők között van egy minden szempontból stigmatizált csoport, amely számára a magyarországi önálló élet célzott segítség nélkül lényegében lehetetlen. A kárpátaljai magyar ajkú romák kihívásairól szól cikksorozatunk harmadik része.

Odalett egy megfizethető családi autó

Vége a dízel és a benzines Renault Scénic-nek, a jövő a villanymotorra és 4-5 mázsás akkumulátorra váltó Scenic E-Teché. Új korszakba lép a kompakt családi autó, aminek bőven vannak kockázatai. Ezért is voltunk annyira kíváncsiak az elektromos családi autóra.

A világ egyik legjobb válogatottja lehetne, de még csak vb-n sem járt

Ha Edgar Davids, Ruud Gullit vagy Virgil van Dijk neve szóba kerül, mindenki tudja, hogy holland válogatott labdarúgókról beszélünk. Ez az állítás igaz, ugyanakkor az is, hogy bár a tulipános országgal azonosítjuk őket, van egy másik is, amelynek a mezét talán még nagyobb örömmel viselték volna a pályafutásuk során. Ez pedig nem más, mint Suriname.