Friss hírek

2024. június 6.18:20

Vitézy egy "csomó mindenben megelőzte a korát"

Miként lehetett 25 évesen BKK-vezérigazgató? Személyes vagy szakmai volt a konfliktusa Tarlós Istvánnal? Miért ült be a kormányba a Budapesti Fejlesztési Központ szétverése után? Kapcsolatainak vagy a tehetségének köszönheti a sikereit? Egyáltalán: milyen vezető Vitézy, aki most főpolgármester lenne? Portré.

Medvegyev befenyegette az Ukrajnának fegyvert szállító nyugati országokat

Bár Vlagyimir Putyin nemrég badarságnak nevezte azt a nyugati vélekedést, hogy Oroszország meg akarja támadni a NATO-t, Dimitrij Medvegyev orosz miniszterelnök arról számot be, hogy Putyin engedélyezte, hogy fegyvereiket olyan régiókba küldjék, amelyek háborúban állnak olyan államokkal, amelyek fegyvereket szállítanak Ukrajnának.

18 milliót szedett be tippekért feketén

Az adóhatóság előzetes adatgyűjtés után két olyan tippadót is ellenőrzött, akik közösségi oldalakon hirdették tevékenységüket. Az ellenőrök egy hónapos előfizetést, tagságot vásároltak, de egyik esetben sem kaptak se bizonylatot, se számlát. A tipsterek kevés bevételről regéltek, de a bankszámlák árulkodtak.

Bravúros dán és görög siker, összeomló angol és holland klasszisok – az Eb-történelem legnagyobb meglepetései

A labdarúgó Európa-bajnokságok 1960 óta íródó történetében megszámlálhatatlan emlékezetes meglepetés, váratlan esemény történt, amelyek nem csak nagy visszhangot váltottak ki, de mély nyomot hagytak az egyetemes labdarúgásban. Nem könnyű feladat néhányat kiválasztani ezek közül, de azért megpróbálkoztunk vele, bár mi is tudjuk, hogy akár egy külön

Berobban hétvégére a strandidő

A következő napokban délnyugat felől melegebb léghullámok áramlanak térségünk fölé, tovább erősödik a nappali felmelegedés. Emellett záporok, zivatarok kialakulására továbbra is számítani kell.