Friss hírek

2024. június 20.06:24

Nincs mese, százezreket kell befizetni: sok magyar családot érhet hidegzuhanyként a nyári számla

A héten a legtöbb oktatási intézményben hivatalosan is véget ér a tanév. A gyerekek várva várt 2 hónapos vakációja azonban, komoly kihívás elé állíthatja a szülőket. Ki vigyáz a gyerekekre nyáron? Hogyan oldhatja meg egy szülő a nyári felügyeletet? Megnéztük, milyen megoldások vannak és kiszámoltuk mennyibe kerülhet a szünidő egy családnak.

A szamuráj kultúra ihlette a Casio új csúcsmodelljét

Újra elérhető az egyik legnépszerűbb csúcsmodell, a limitált szériás MRG-B2000B-1A4, a strapabíró és elnyűhetetlen CASIO G-SHOCK karórák egyik legelegánsabb képviselője. A G-Shock MR-G szériája 100 százalékban a Japánban található jamagatai CASIO gyárban készül, a legapróbb alkatrésztől kezdve ott gyártanak hozzá mindent, és ott is szerelik össze.

Sven Smit: az európai életmódot is fenyegetik a versenyképességi gondok

Európa versenyképessége számos kihívástól szenved, amelyek közül az egyik legfontosabb a piaci széttagoltság és a túlszabályozottság, amely visszafogja a cégek növekedését és profitabilitását – állítja Sven Smit, a McKinsey Global Institute vezetője. Smit kiemeli, hogy az európai vállalatok kevesebbet fektetnek kutatás-fejlesztésbe és innovációba,