Friss hírek

2024. augusztus 6.18:18

Egyre nagyobb a baj: Joe Biden válságtanácsot hívott össze

Joe Biden amerikai elnök hétfőn összehívta a nemzetbiztonsági tanácsot az Izrael elleni esetleges iráni megtorlás kapcsán, mely során a deeszkalációs erőfeszítésekről és az Egyesült Államok Izrael támogatását célzó előkészületeiről tájékoztatták. Antony Blinken külügyminiszter kijelentette, a diplomáciai tisztviselők éjjel-nappal dolgoznak az eszka

Kirúgtak egy újságírót a Bloombergtől a fogolycseréről szóló hír idő előtti publikálása miatt

„Fegyelmi intézkedéseket” hozott több munkatársa ellen a Bloomberg News, miután a hírügynökség a múlt héten idő előtt közzétette az Oroszország és az Egyesült Államok közötti történelmi jelentőségű fogolycseréről szóló híreket, ezzel pedig kockáztatta a szabadon bocsátott amerikaiak biztonságát és veszélyeztette az embargó szabályait.

Protézis az asztalon, csillagkapus ügyintézés

Házastársi alkalmazott, túlsúlyadó, esetleg köztársaságmentes igazolás? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatain többször előfordult, hogy fogalmi tévedések, nyelvbotlások vagy pusztán az illetékesség hiánya okozott derűs pillanatokat ügyintézőknek és ügyfeleknek egyaránt. Az adóhatóság összegyűjtötte a legmulatságosabb eseteket.